Tony West wint in Rosmalen Ranking nieuws
Ranking nieuws

Tony West wint in Rosmalen

Tony West wint in Rosmalen

Jacco Krook zat in een best zware poule. De 1e plaats was voor Jeroen Timmermans, omdat hij net zoals nummer Hermie van Orsouw 11 punten had, alleen wist Jeroen van Hermie te winnen. Bij de 3e en 4e plaats een vergelijkbaar verhaal, Dingo Manuel en Vincent Verweij hadden beide 9 punten. maar Dingo werd 3e omdat hij had gewonnen van Vincent en dus mocht hij nog even wachten om te kijken of hij door was. De nummer 5 had wat kansjes om legs te pakken, maar niet meer dan dat en de kansjes die hij kreeg pakte hij niet, waardoor hij op een gegeven moment flink werd uitgescholden door de altijd aardige en vrolijke Dingo. Het gaat over Jacco Krook die de poule als laatste eindigde met 0 punten.

De 2e poule was de minst zware poule. Hierin eindigde Gaston Meunier als 1e met 12 punten, gevolgd door nummer 2 Gertwin Beunis met 10 punten. Sander Sonneveld eindigde net zoals Wesley Manie op 7 punten door onderling resultaat was de 3e plaats voor Sander. De 5e plaats in deze poule was voor Jordy Manie met 4 punten.

Dan de laatste poule, de poule des doods, met maar liefst 4 Bachus All Stars (uitgaande van het seizoen 2009/2010). De 1e plaats was voor Tony ‘Tornado’ West met 12 punten. Gino ’The Fox’ Vos werd 2e, omdat hij in zijn 1e wedstrijd van de avond Richard ‘Polar Bear’ van Zijtveld versloeg die met name aan het begin wat moeite had om in zijn spel te komen. Misschien dat dit door het warme weer kwam, want het was natuurlijk niet echt weer voor een Polar Bear. Beide eindigde met 10 punten. De 4e plaats was voor Rico Dera met 6 punten. Charona de Laat, de enige dame vandaag, kon helaas weinig inbrengen in deze poule en eindigde als laatste met 1 punt. Richard van Zijtveld was de beste nummer 3 en Dingo Manuel was de op een na beste nummer 3.

De eerste kwartfinale ging tussen Jeroen Timmermans en Gertwin Beunis. Dit werd een 3-1 overwinning voor Jeroen Timmermans. De tweede kwartfinale ging tussen Richard van Zijtveld en Gaston Meunier. Richard bleek de betere en won met 3-0. De derde kwartfinale ging tussen Tony West en Dingo Manuel. Tony won 3-1, ondanks dat hij de nodige moeite had om de laatste dubbel te raken. De vierde kwartfinale ging tussen Gino Vos en Hermie van Orsouw. Hermie trok met 3-2 aan het langste eind.

De eerste halve finale ging tussen Jeroen Timmermans en Richard van Zijtveld. Richard liet zien dat hij ondanks zijn wat matige start (2 x 3-2 nederlaag in de poule) toch zeer goed kan darten. Want in de poule wist hij vervolgens nog met 3-0 en 3-1 te winnen. En nadat hij in de kwartfinale met 3-0 wist te winnen, wist hij ook de halve finale met 3-0 te winnen. De tweede halve finale ging tussen Tony West en Hermie van Orsouw. Na een spannende wedstrijd stond er 3-2 voor Tony West op het scorebord.

Dan de strijd om de derde en vierdee plaats tussen Jeroen Timmermans en Hermie van Orsouw, waar Hermie waarschijnlijk revanche wilde voor de poulewedstrijd waar hij met 3-2 verloor van Jeroen. Die revanche kreeg hij, want hij wist nu met 3-0 te winnen van Jeroen.

Ook de finale was een wedstrijd tussen twee spelers die in de poule tegen elkaar moesten. In de poule wist Richard van Zijtveld het Tony West nog moeilijk te maken. In de poule wist Tony met 3-2 te winnen. Nu lukte het Richard helaas niet om het Tony moeilijk te maken en verloor hij met 3-0 van Tony West.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws