Toon Greebe en Hein van Uden winnen in Rosmalen Ranking nieuws
Ranking nieuws

Toon Greebe en Hein van Uden winnen in Rosmalen

Toon Greebe en Hein van Uden winnen in Rosmalen

Op woensdag 13 Januari was de eerste woensdagavondranking van 2010 in Cafe Bachus te Rosmalen. Er waren 2 rankings een volledig open Jackpot 7 ranking en een Fun Darts Toernooi voor tweede t/m vierde divisiespelers. Er waren 22 darters aanwezig, eerlijk verdeeld over beide rankings. Beide rankings hadden namelijk 11 deelnemers.

Jackpot 7 Ranking
In het Jackpot 7 toernooi liep erg veel kwaliteit. In poule 1 zaten Dennis Oomen, Michael, Nick van Schaik, Rico Dera, Tony West, Toon Greebe. Zoals verwacht ging de strijd om een halve finale plaats tussen Rico, Tony en Toon. Toon behaalde de groepswinst met 15 punten. De tweede plaats was voor Tony met 14 punten. Rico bereikte net niet de halve finale hij behaalde 13 punten. Nick was best of the rest met 8 punten, kwam hij op de vierde plaats. Dennis pakte 3 punten en daarmee de vijfde plaats. De zesde plaats was voor Michael met 1 punt. In de 2e poule zaten Dave van de Lee, Davy van der Zande, Jermaine Heijmans, Marcel van Pinxteren en Stas Oomen. Dave won al zijn partijen, hoefde zelfs maar 1 leg af te geven en werd dus 1e met 12 punten. Jermaine eindigde 2e met 10 punten. Davy werd derde met 7 punten. Marcel bereikte de vierde plaats met 3 punten. Stas kwam tot 1 punt en daarmee de vijfde plaats.

Halve finale
Toon Greebe - Jermaine Heijmans 3-1
Dit was een mooie pot, waarin Toon met 3-1 aan het langste eind trok.

Tony West - Dave van de Lee 3-0
Tony speelde erg sterk tegen een goed spelende Dave. Tony wist met 3-0 te winnen.

Strijd om de derde en vierde plaats Jackpot 7 Ranking
Dave van de Lee - Jermaine Heijmans 3-1
Jermaine wist met 1-0 voor te komen, maar daarna liet Dave zien wat hij kon en eindigde hij derde via een 3-1 overwinning.

Finale
Toon Greebe - Tony West 3-2
Tony kwam door redelijk goed spel met 2-0 voor tegen een matig opende Toon. Maar toen het moest liet Toon zijn kwaliteiten zien en wist hij alsnog met 3-2 te winnen.

Fun Darts Toernooi
Ook bij het Fun Darts Toernooi liepen darters die zeker een pijltje kunnen gooien. De strijd in poule 1 ging tussen Charona de Laat, Hein van Uden, Helmoed, Jacco Krook, Jos Megens en Wesley Manie. Hein werd door erg sterk spel eerste op onderling resultaat met 9 punten. De tweede plaats ging naar Charona met eveneens 9 punten. Jacco moest duidelijk in het toernooi komen, maar wist op onderling resultaat toch nog de derde plaats te behalen met 5 punten. Wesley had eveneens 5 punten, maar werd 4e. Helmoed eindigde vijfde met 4 punten. De zesde plaats was voor Jos met 3 punten. In poule 2 zaten Bart Peeters, Jordy Manie, Mike, Rowena van Schijndel en Thomas Hurkens. Bart behaalde hier de eerste plaats met 8 punten door al zijn wedstrijden te winnen. Thomas werd tweede met 7 punten. Mike werd op onderling resultaat derde met 4 punten. Ook Jordy had 4 punten, hij werd vierde. Rowena eindigde vijfde met 3 punten.

Halve finale
Hein van Uden - Thomas Hurkens 3-?
Dit was een spannende partij, waarin Hein aan het langste eind trok.

Bart Peeters - Charona de Laat 3-0
Beide darters lieten zien dat ze kunnen gooien. Bart was met 3-0 te sterk.

Strijd om de derde en vierde plaats
Charona de Laat - Thomas Hurkens 2-0
Charona won door goed spel met 2-0 van Thomas.

Finale
Hein van Uden - Bart Peeters 4-1
Beide heren begonnen sterk aan de finale, maar nadat Hein 2-1 voorkwam via een break zakte Bart iets in, terwijl Hein steeds beter in zijn spel kwam, waardoor Hein zonder al te veel problemen het toernooi op zijn naam schreef.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws