Toon Greebe wint 3e woensdagavondranking in Café Bachus Ranking nieuws
Ranking nieuws

Toon Greebe wint 3e woensdagavondranking in Café Bachus

Toon Greebe wint 3e woensdagavondranking in Café Bachus

In de 2e poule was het erg spannend tussen de top 3(alledrie All Stars). Toon Greebe eindigde 1e met 11 punten, omdat hij had gewonnen van Rico Dera die ook met 11 punten eindigde en Rico stond dus 2e. De 3e plaats was voor Tony West met 10 punten. Hein van Uden wist 4e te einidigen met 3 punten, omdat hij had gewonnen van de nummer 5 Bart Peeters.

De 3e poule werd gewonnen door Gino Vos met 12 punten. Jeroen Timmermans eindigde 2e met 9 punten. Nienke Hurkens haalde de ¼ finales net niet, omdat ze 3e eindigde met 8 punten en daarbij wist ze de ‘wedstrijd van de avond’ met 3-1 te winnen van Wesley Hendriks. Gertwin Beunis eindigde 4e met 5 punten, omdat hij had gewonnen van nummer 5 Wesley Hendriks die ook 5 punten had.

In de 4e poule was Dennis Oomen de winnaar met 9 punten, gevolgd door Charona de Laat met 6 punten. Jordy Manie eindigde 3e met 3 punten en de 4e plaats was voor Daan met 2 punten.

De uitslagen: (laatste 8)

De 1e ¼ finale ging tussen Bachus All Stars Rico Dera en Richard van Zijtveld. Rico bleek vandaag net iets beter en wist met 3-2 te winnen.

De 2e ¼ finale ging tussen Gino Vos en Charona de Laat. Het niveauverschil was duidelijk te groot en Gino won met 3-0.

De 3e ¼ finale ging tussen Toon Greebe en Bjorn Fransen. Dit werd 3-0 voor Toon.

De 4e ¼ finale was een Bachus Darts onderonsje tussen Dennis Oomen en Jeroen Timmermans. Het was een spannende wedstrijd die met 3-2 werd gewonnen door Jeroen.

Laatste 4:

De 1e ½ finale ging tussen Rico Dera en Gino Vos. Rico won hier verrassend eenvoudig met 3-1. Rico beëindigde de wedstrijd met een 144 finish, volgens mij tevens de hoogste finish van de avond.

De 2e ½ finale ging tussen Toon Greebe en Jeroen Timmermans. Deze wedstrijd werd met 3-0 gewonnen door Toon.

De troostfinale(wedstrijd om de 3e/4e plek) ging tussen Gino Vos en Jeroen Timmermans. Gino was hier de beste met 3-0.

De finale:

De finale ging tussen Toon Greebe en Rico Dera dus weer eens een Bachus All Stars onderonsje in de finale. In de poule wist Toon Greebe met 3-2 te winnen. Ook in de finale wist Toon wederom Rico te verslaan, alleen dit maar met 3-1.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws