Tweede dinsdagranking naar Jelle Klaasen en Annet van Elten Ranking nieuws
Ranking nieuws

Tweede dinsdagranking naar Jelle Klaasen en Annet van Elten

Tweede dinsdagranking naar Jelle Klaasen en Annet van Elten

Met 50 deelnemers ging de tweede ranking van start. Bij de heren wist Jelle Klaasen zich moeiteloos te plaatsen voor de finale door o.a. te winnen van Gilbert van der Meijden, Leo Hendriks, Dave van de Lee, Willem Mandigers en Tony West. Hierbij stond The Matador slechts één leg af en wel aan Dave van de Lee. Tony West kende ook een sterke avond en versloeg o.a. Djordy Veenhof, Kevin Swinkels, Hermie van Orsouw en Gino Vos maar ging onderuit tegen Klaasen. In de herkansing streden Rico Dera, Toon Greebe, Henri van Es, Hermie van Orsouw, Christiaan van Overdijk, Dave van de Lee, Gilbert van der Meijden, Andries Sterk, Gino Vos en Willem Mandigers. Henri van Es kende een sterke avond en versloeg o.a. John de Kruijff, Ruzdya Hopic, Hermie van Orsouw en Toon Greebe maar ging vervolgens onderuit tegen Gino Vos. Laatstgenoemde kwam tevens als winnaar uit de verliezersronde en mocht daarom gaan aanleggen tegen zijn teammaat Tony West. The Tornado won overtuigend en mocht daarom aanleggen tegen Jelle Klaasen in de finale. De eerste finale werd met 4-3 gewonnen door Tony West waardoor het aankwam op de alles beslissende tweede finale. Hierin stelde Jelle Klaasen alsnog de overwinning veilig door ditmaal met 4-2 af te rekenen.

Annet van Elten wist zich bij de dames rechstreeks te plaatsen voor de finale door overwinningen op Macy Netten, Charona de Laat en Melissa Jacobs. De Belgische Jacobs won eerder van Marjolein Voogd en Marilou Daamen. In de herkansing streden Daphne Brynaert, Macy Netten, Angela van der Meijden, Marjolein Voogd, Marilou Daamen en Charona de Laat. De winnares van het Mariflex Open kwam hierbij als sterkste uit de bus door zonder een leg af te staan te winnen van Daphne Brynaert, Charona de Laat en Melissa Jacobs. De finale werd dus gespeeld door Annet van Elten en Marilou Daamen. Van Elten wist uit te lopen naar een 3-1 voorsprong maar benutte haar wedstrijdpijlen niet waardoor Daamen terugkwam tot 3-3. De laatste leg leek vervolgens naar Marilou te gaan maar het was uiteindelijk toch Annet die aan het langste eind trok en de overwinning opeiste.

Tweede dinsdagranking naar Jelle Klaasen en Annet van Elten

De hoogste finish was er deze avond voor Ron Schouten. Hij wist een strakke 151-finish te gooien en bleef hiermee o.a. Henri van Es en Tony West voor die beide een 136-finish wisten te noteren. Bert van der Meijden en Gilbert van der Meijden, vader en zoon, wisten allebei een 128-finish te gooien. Verder werden er 62 maximale scores gegooid waarbij er een gedeelde eerste plaats was voor Tony West, Gino Vos, Toon Greebe en Jelle Klaasen met ieder 7 stuks.
Volgende week staat de derde ranking op het programma en evenals gisteren zal de finale tussen 23:00 uur en 23:30 uur weer te volgen zijn via het Live Scorecenter.

180-ers 100+ finishes
7    Tony West
7    Gino Vos
7    Toon Greebe
7    Jelle Klaasen
5    Dave van de Lee
4    Henri van Es
4    Andries Sterk
3    Christiaan van Overdijk
2    Ron Schouten
2    Rico Dera
2    Gilbert van derMeijden
1    Willem Mandigers
1    Marilou Daamen
1    Bas van Laarhoven
1    John de Kruijff
1    Hermie van Orsouw
1    Kevin Swinkels
1    Ruzdya Hopic
1    Robert Treffers
1    Henk Verweij
1    Charona de Laat
1    Walter de Kort
1    Tonny Kivits
1    Leo Hendriks
151    Ron Schouten
136    Tony West
136    Henri van Es
128    Bert van der Meijden
128    Gilbert van der Meijden
126    Willem Mandigers
121    Toon Greebe
117    Hermie van Orsouw
113    Ricardo Mosch
110    Bas van Laarhoven
108    John de Kruijff
106    Djordy Veenhof
105    Christiaan van Overdijk
103    Hermie van Orsouw
101    Dave van de Lee
100    Achmed Ahmaddy

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws