Europe Cup 2012 gaat toch niet naar Duitsland WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Europe Cup 2012 gaat toch niet naar Duitsland

Europe Cup 2012 gaat toch niet naar Duitsland

De Europe Cup werd dit jaar gehouden in Turkije en het leek erop dat het in 2012 zou gaan plaatsvinden bij onze oosterburen. Binnen het bestuur van Duitsland bleken zich echter nogal wat problemen voor te doen met als gevolg dat zo goed als alle leden zijn opgestapt. Hierdoor is het onmogelijk geworden om de Europe Cup te organiseren en is Duitsland als organisatieland ingetrokken. Momenteel wordt er gekeken welke landen belangstelling hebben om deze organisatie over twee jaar op zich te willen nemen.

België heeft interesse getoond om dit evenement in 2012 te willen organiseren wat zou kunnen betekenen dat het voor de Nederlandse selectie alsnog dicht bij huis blijft. Ook Turkije heeft aangegeven om evenals dit jaar ook interesse te hebben om de volgende Europe Cup te willen organiseren. Welke landen er nog meer in aanmerking komen is niet bekend.

Bron: BDB

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws