Jeffrey de Graaf maakt zijn debuut op het Zuiderduin Masters podium WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Jeffrey de Graaf maakt zijn debuut op het Zuiderduin Masters podium

Jeffrey de Graaf maakt zijn debuut op het Zuiderduin Masters podium

De tweede speler die vandaag met een wildcard werd verrast is de 22 jarige Jeffrey de Graaf uit Schagen. Jeffrey bezig met een goed seizoen debuteert straks in januari als 17de op de BDO ranking op het grote podium van de Lakeside. En dit weekeinde deed hij opnieuw van zich spreken door zich te plaatsen bij de laatste 32 van het Winmau World Masters toernooi.

Een speler van dit kaliber verdient een kans op het wereldtop podium van de Zuiderduin Masters vinden de organisatoren en hebben vandaag de jonge darter uit het Noord Hollandse Schagen met een wildcard beloond voor zijn presteren dit seizoen.

Dit is dan de tweede wildcard voor vandaag want even eerder vandaag kreeg een andere jeugdig talent uit Noord Holland, Jimmy Hendriks ook al een startbewijs van de organisatie. Nog twee te gaan, hierover binnenkort meer.

Inmiddels is de kaartverkoop in volle gang, ook worden via de site www.zuiderduinmasters.nl diverse aantrekkelijke arrangementen aangeboden voor het bijwonen van dit unieke wereldtop dartstoernooi in Nederland.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws