NDB is op zoek naar een herenbondscoach per september WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

NDB is op zoek naar een herenbondscoach per september

NDB is op zoek naar een herenbondscoach per september

De Nederlandse topspelers presteren momenteel geweldig. Op individuele basis worden binnen het BDO-circuit vele internationale titels gewonnen en ook de verschillende Nederlandse teams presteren goed. Voor de herenselectie zijn wij op zoek naar een gedreven herenbondscoach die vanaf september (aanvang seizoen 2019-2020) aan de slag kan gaan.

Waar zijn we naar op zoek? Uiteraard iemand (minimaal 24 jaar oud) die op vrijwillige basis de mogelijkheid heeft om het Nederlands herenteam te begeleiden en te coachen tijdens evenementen van het Nederlands team. Daarnaast wordt van de bondscoach heren verwacht veel aanwezig te kunnen zijn tijdens de NDB-rankingtoernooien en andere belangrijke toernooien, wedstrijden en activiteiten van de heren selectiespelers.

Natuurlijk verwachten we nog meer belangrijke zaken van onze nieuwe herenbondscoach, waaronder:

  • Het beschikken over enige ervaring rondom coaching danwel topsport.
  • Het beschikken over goede communicatieve vaardigheden.
  • Het hebben van een heldere visie en het in staat zijn om samen te werken binnen een Technische Staf en conform vastgesteld beleid door het bestuur.
  • Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
  • En natuurlijk een gezonde dosis energie, motivatie en plezier heeft om het herenteam optimaal te laten presteren!

Nieuwsgierig naar alle informatie, eisen en verwachtingen? Klik hier voor het functieprofiel. Ook wanneer je niet helemaal aan alle eisen voldoet maar wel denkt een goede bondscoach te kunnen zijn horen we graag van jou!

Alle geïnteresseerden kunnen zich tot woensdag 1 mei aanmelden door een gemotiveerde brief/ e-mail inclusief (verkorte) CV te sturen naar . t.a.v. Patrick Stolk (bestuurslid Topsport). Daarna nemen we contact met je op! De NDB streeft ernaar eind mei / begin juni een nieuwe bondscoach te kunnen benoemen die tijdens de Six Nations Cup (Assen, 20-23 juni) geïntroduceerd en voorgesteld kan worden en na de zomer voor aanvang van het nieuwe seizoen begint.

Tekst: Nederlandse Darts Bond

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws