Paul Engelbertink benoemt tot interim-directeur Nederlandse Darts Bond WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Paul Engelbertink benoemt tot interim-directeur Nederlandse Darts Bond

Paul Engelbertink benoemt tot interim-directeur Nederlandse Darts Bond

Het bestuur van de Nederlandse Darts Bond heeft besloten om Paul Engelbertink per 1 april 2019 aan te stellen als interim-directeur. Na een interne procedure is deze beslissing genomen, nadat directeur Niels de Ruiter in december had aangegeven de organisatie na ruim 9 jaar te verlaten.

Er is opnieuw gekozen voor doorstroom van binnenuit de organisatie. Paul Engelbertink was eerder al acht maanden interim-directeur van de NDB toen Niels ziek uitviel en is sinds mei 2012 in dienst van de NDB als coördinator marketing en communicatie. De interim-periode is in eerste instantie tot het einde van dit jaar. In de komende maanden zal de langere termijn visie van de NDB besproken worden. Daaruit komt een nieuw jaarplan voor 2020 en een nieuw meerjarenbeleidsplan voor de toekomst. Afhankelijk van de uitkomsten daarvan wordt gekeken wie in de toekomst de functie van directeur voor de Nederlandse Darts Bond zal bekleden en hoe alle portefeuilles op kantoor verdeeld worden.

Voorzitter Frances van Kooten is blij met de nieuwe benoeming: "De Nederlandse Darts Bond staat voor een aantal belangrijke keuzes. We zijn Niels dankbaar voor zijn inzet in de afgelopen jaren en de mooie resultaten die er geboekt zijn. Er breekt nu een nieuwe fase aan waarbij een plan voor de toekomst gemaakt en uitgevoerd moet worden. Met Paul Engelbertink als interim-directeur hebben we de juiste man gevonden om mee te werken aan een gezonde en duurzame toekomst voor de NDB."

Door deze beslissing komt er een communicatie en ondersteunende functie vrij op het kantoor van de NDB. Deze vacature zal nog deze week online komen.

Bestuur en kantoorcollega’s wensen Paul ontzettend veel succes en plezier in zijn nieuwe functie!

Tekst/Bron/foto NDBdarts.nl

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws