Van Velzen en Busscher kroonden zich tot kampioenen van het Open Antwerpen Koppeltoernooi 2023 na spannende finale WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Op een avond vol dartsglorie tijdens het WDF Open Antwerpen weekend darts 2023, kwamen de koppels op vrijdagavond in actie. Het toernooi werd gekenmerkt door intense wedstrijden en verrassende wendingen, maar uiteindelijk was het Johan van Velzen en Michael Busscher die de kroon opeisten na een zenuwslopende finale.

In een titanenstrijd namen Van Velzen en Busscher het op tegen het geduchte duo Mareno Blom en Wesley Plaisier. De spanning in de zaal was voelbaar toen beide teams zich klaarmaakten voor de finale. Het publiek werd getrakteerd op een indrukwekkende vertoning van dartstalent, met prachtige scores en trefzekere finishes.

Uiteindelijk waren het Van Velzen en Busscher die als overwinnaars uit de strijd kwamen met een krappe 5-4 overwinning op hun tegenstanders. De emoties liepen hoog op toen ze de beslissende leg wisten te pakken en zichzelf tot kampioenen van het Koppeltoernooi kroonden.

De finale was het begin van een weekend vol dartsplezier in Antwerpen, waar spelers van over de hele wereld samenkwamen om hun vaardigheden te tonen en de sport te vieren. Het WDF Open Antwerpen trok dartsfans en -liefhebbers aan van alle leeftijden, wat de groeiende populariteit van de sport benadrukt.

Met het Koppeltoernooi achter de rug, kunnen de deelnemers en toeschouwers zich nu opmaken voor de individuele wedstrijden die het komende weekend plaatsvinden. Het belooft opnieuw een onvergetelijk spektakel te worden, met getalenteerde spelers die alles op alles zetten om als kampioen gekroond te worden.

Gefeliciteerd aan Johan van Velzen en Michael Busscher met hun overwinning in het Koppeltoernooi van het WDF Open Antwerpen 2023! We kijken uit naar een weekend vol darts en spanning in het vervolg van het toernooi.