WDF stelt reeks van 8 toernooien uit inclusief toernooi van eind juli WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

WDF stelt reeks van 8 toernooien uit inclusief toernooi van eind juli

WDF stelt reeks van 8 toernooien uit inclusief toernooi van eind juli

Nadat de PDC en de NDB eerder vandaag al bekend hebben gemaakt wat de acties zijn die ze ondernemen met betrekking tot het uitstellen van diverse toernooien, heeft nu ook de WDF een reeks van 8 toernooien uitgesteld of gecanceld.

Hieronder zetten we alle WDF-toernooien op een rij.

Budapest Classic en Budapest Darts Masters zouden plaatsvinden van 13 tot en met 15 maart maar deze toernooien zijn gecanceld.

Sylt Open en Sylt Master zouden van 13 tot en met 15 maart plaatsvinden in Duitsland maar deze toernooien zijn gecanceld.

Het Torshavn Darts Open en de Faroe Islands Darts Open zou plaatsvinden op 14 en 15 maartd maar zal worden verplaatst naar oktober 2020.

Het Gibraltar Open zou plaatsvinden op 21 maart maar zal worden uitgesteld.

De International WDF Youth Challenge zou op 21 en 22 maart worden gespeeld in Wenen maar dit zal worden uitgesteld tot ergens later dit jaar.

Het Greek Open en Acropolis Darts Open zou worden gespeeld op 4 en 5 april maar deze toernooien zullen worden uitgesteld.

Het Estonia Open en de Estonia Masters zouden worden gespeeld van 17 tot en met 19 aprils maar deze zullen worden gecanceld of worden uitgesteld.

De WDF Americas Cup zou plaatsvinden van 24 tot en met 26 juli maar dit is uitgesteld en een nieuwe datum wordt later bekend gemaakt.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws