Home Webshop

Webshop

Namens Dartfreakz, DartsForever en Dartswarehouse bieden we tijdens het PDC WK 2022 een aantal artikelen te koop aan waarbij de opbrengst volledig ten goede komt aan KiKa.

WK knuffelberen
Voor slechts 10 euro* ontvang je een unieke WK-knuffelbeer en steun je het goede doel. De KiKa-beer is beschikbaar in met een shirt of met een sjaal met een foto van het PDC WK op de voorkant.

De knuffelberen bestellen kan door een e-mail te sturen aan info@dartsforever.nl en vermeld daarbij hoeveel stuks je wilt bestellen, met shirt of sjaal en naar welk adres het verzonden mag worden.

Knietafel (UITVERKOCHT)


RTL Darts Inside shirts
Voor slechts 5 euro* per shirt kun je een officieel RTL 7 Darts Inside shirts kopen.

Het shirt is voorzien van het Darts Inside logo en de gezichten van Jacques Nieuwlaat en Koert Westerman en is beschikbaar in de maten M (beperkte voorraad), L, XL en XXL.

De RTL 7 Darts Inside shirts bestellen kan door een e-mail te sturen aan info@dartsforever.nl en vermeld daarbij hoeveel stuks je wilt bestellen, welke maat en naar welk adres het verzonden mag worden.

WK muts
Voor 7,50 euro* kun je een WK muts aangeschaffen. Zo blijf je deze winter ook buiten lekker warm en kun je weer heerlijk huiswaarts om te gaan genieten van het PDC WK 2022. Je kunt hierbij kiezen uit een zwarte of blauwe muts.

De WK muts bestellen kan door een e-mail te sturen aan info@dartsforever.nl en vermeld daarbij hoeveel stuks je wilt bestellen, in welke kleur en naar welk adres het verzonden mag worden.

*verzendkosten voor knuffelberen 7,25 euro
*verzendkosten voor knietafels 7,25 euro
*verzendkosten voor Darts Inside shirts 4,60 euro
*verzendkosten voor WK muts 4,60 euro