Zaterdag bij Oranjebar tweede ranking van Road to PDC Q-School 2023 Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Zaterdag bij Oranjebar tweede ranking van Road to PDC Q-School 2023

Zaterdag bij Oranjebar tweede ranking van Road to PDC Q-School 2023

De Oranjebar heeft in samenwerking met H&S Betonwaren dit jaar niet voor twee maar DRIE deelnamebewijzen voor de PDC Q-School 2023 in de aanbieding. Deze zullen worden uitgereikt aan de winnaars van beide te houden ranking cyclussen en aan de winnaar van de finaledag. Meer informatie en details zijn te vinden.

Het eerste ranking toernooi van ranking cyclus 1 werd op 09 maart j.l. gewonnen door Maikel van Baast die op dit moment de te kloppen man is in de periode maart t/m juli 2022 wanner de eerste cyclus wordt gespeeld. Hieruit komt uiteindelijk 1 winnaar tevoorschijn die dus een deelnamebewijs aan de PDC Q-School 2023 inclusief zijn/haar verblijfkosten verdient. De eerstvolgende zestien van de rankinglijst plaatsen zich voor de finaledag.

De tweede ranking cyclus zal worden gespeeld in de periode september t/m december 2022 waaruit ook 1 winnaar tevoorschijn zal komen, die dus eveneens een deelnamebewijs aan de PDC Q-School 2023 inclusief zijn/haar verblijfkosten verdient. Ook hier plaatsen de eerstvolgende zestien van de rankinglijst zich voor de finaledag.

Op zaterdag 17 december 2023 tenslotte zal dan de finaledag worden gespeeld met 32 gekwalificeerden. De winnaar van deze dag zal het derde beschikbare deelnamebewijs aan de PDC Q-School 2023 inclusief zijn/haar verblijfkosten ontvangen.

De tweede speeldag van de Road to PDC Q-School 2023 – cyclus 1 wordt gespeeld op zaterdag 26 maart 2022. Inschrijving a € 5,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:00 uur. Aanvang van het toernooi is 19:30 uur.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws