Zondag de tweede NDB, inschrijven kan nog tot zaterdag 15u Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Zondag de tweede NDB, inschrijven kan nog tot zaterdag 15u

Zondag de tweede NDB, inschrijven kan nog tot zaterdag 15u

De tweede NDB ranking staat alweer voor de deur. Dit keer gaan we in samenwerking met de Rotterdamse Darts Organisatie naar Vlaardingen. Wil je ook meedoen? Schrijf je dan snel in voor de Open Rotterdam op zondag 27 maart. We hopen natuurlijk weer erg veel darters te mogen begroeten op de tweede NDB Ranking van dit seizoen.

Waar?
Sportcentrum Vlaardingen
Zwanensingel 9
3136 GZ Vlaardingen

De NDB ranking is vrij toegankelijk. Volgens de huidige maatregelen vanuit de overheid is er GEEN coronatoegangsbewijs nodig.

Inschrijven Heren A en dames:
Heren A en dames kunnen alleen vooraf inschrijven via deze link. Gevraagd wordt om de naam, geboortedatum, e-mailadres en NDB nummer. Je kunt je ook zonder NDB nummer inschrijven, maar dan kun je geen punten verdienen voor de ranking. Een NDB nummer kun je tijdens het toernooi ook nog aanvragen aan de wedstrijdtafel. Neem hiervoor altijd je lidnummer mee van jouw lidorganisatie. Wij zorgen vervolgens dat je punten verwerkt worden. Wil je je NDB nummer weten? Stuur dan een mail naar [email protected].

Je kunt je inschrijven tot zaterdagmiddag 26 maart 15.00 uur. De inschrijving is alleen geldig als je online betaald hebt en als je een bevestigingsmail hebt ontvangen.

Inschrijven overige categorieën:
De wijze van inschrijving voor de categorieën Heren B, Junioren, Aspiranten, Meisjes, Paradarters en Specials blijft hetzelfde: vul een inschrijfbriefje in op de locatie!

Aanvangstijden:
De locatie gaat uiterlijk om 10.00 uur open.
De jeugd (meisjes, aspiranten, junioren) kan zich tot 11.00 uur inschrijven. De toernooien beginnen +/- 11.15 uur.
De paradarters en specials kunnen zich tot 11.30 uur inschrijven. De toernooien beginnen +/- 11.45 uur.
De Heren B kunnen zich tot 12.30 uur inschrijven. Dit toernooi begint +/- 13.00 uur.
De Heren A en dames kunnen zich uitsluitend online inschrijven. De toernooien beginnen +/- 13.00 uur

Loting en starttijden Heren A en dames:
De loting en de starttijden van de Heren A en dames worden op zaterdagavond 26 maart uiterlijk om 21.00 uur gepubliceerd.

Afhalen spelerskaart:
De spelers dienen op de dag zelf hun spelerskaart op te halen waar de speeltijden op staan zodat ze precies weten wanneer en waar ze in actie moeten komen. Deze spelerskaart graag direct bij binnenkomst ophalen, maar te allen tijde minstens een half uur voor je eerste starttijd.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws